Logo
Tubes with an attitude: Manley

Du kjenner sikkert til dem alle. De virkelig gode og musikalske forsterkerne fra: AirTight, Leben, VTL, Rougue, AudioNote, Audion, Conrad-Johnson, Octave, Cary, McIntosh…

Hvordan står Manley opp i mot disse? Du er kanskje litt lei av den slags sammenlikninger? I alle tester, hos alle eiere, så er det jo ofte det siste som er det beste. Men, vi hevder også at Manley forsterkere står opp i mot de alle. Sjekk alle tester av Manley. Vi har selvfølgelig gitt deg snarveiene. Men, det er ikke så interessant. Selvfølgelig er Manley forsterkere musikalske, organiske, dynamiske, tilstedeværende…

Mer interessant: Manley lever av å utvikle og bygge non-nonsense rørutstyr til profesjonelle lydstudioer. Så de kan det med lyd og driftssikkerhet. Likevel har de gjort seg kjente med å ha en non-nonsense design. Dette er rørforsterkere med en ”attitude.” Utseende på en Manley forsterker kan gi assosiasjoner til en science-fiction film fra 1920-tallet. Det er hva Manley kaller ”Neo-Classic.” Når du blir kjent med elektronikken og byggekvaliteten, vil du oppdage at utseende følger funksjon. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene; om det er spikesføttene forsterkerne står på, formen på forsterkeren som huser alle komponentene eller plasseringen av rørene.

EveAnnas stue    EveAnnas eget hifi anlegg: Selvfølgelig med Tannoy og Manley

Kjøper du Manley blir du en del av en musikalsk familie. Sannsynligvis har du flere plater og cd’er som er spilt inn med Manley-utstyr. Dersom du også har Manley forsterkere i stua, så har du et produkt som oser musikk, styrke, sikkerhet og ”coolness.”

Når du kjøper et lydanlegg for penger som andre bruker på en familiebil, da bør du kunne høre på rock, hip-hop, punk, fri-jazz, gamle knitrete innspillinger, heavy-metal, uten at det svir i ørene. Samtidig er du på et nivå i hifi at anlegget også bør være transparent, ha en lyd som slipper fri fra høyttalerne, være detaljert, ha flyt og tilstedeværelse, og mikro- og makrodynamikk fra den andre siden av nabolaget. Ikke noe problem. Manley leverer alt dette med stil, sammen med en følelse av at du er tettere på musikerne mens de spilte inn siste plate du kjøpte.

Du har kanskje musikk av Neil Young, Tom Waits, Beatles, Rolling Stones, gamle Deutsche Grammophone klassisk musikk, soul med Marvin Gaye, Prince, Jimi Hendrix etc. Hvordan låter dette på anlegget ditt? Prøv en rørforsterker, nesten uansett merke, og du vil merke en bedring. En Manley - og du er i musikkens sentrum. Om du spiller LP eller CD, fravær av kornethet og hardhet – bare pur musikk.

Det skader ikke imaget at alle forsterkerne er utviklet og bygget i Chino, California. Strømforsyninger, transformatorer, elektronikkdesign; alt er utviklet og bygget av personer innen Manleyfamilien, som Baltazar Hernandez, Mitch Margolis, Joe Rodriguez, Paul Fargo, og ikke minst en av hifi-verdens få kvinner EveAnna Manley.

Join us! Join the revolution!

Illustrasjon høyre

Følg oss på


ForhandlereGrensen 9
0159 Oslo
Tlf: 22 41 13 20

hifi@stereofil.no
www.stereofil.no

 


Roald Mikkelsen
Stølegaten 15 a
5011 Bergen
Tlf: 45 227 8 19

roald@renaissanceaudio.no
www.renaissanceaudio.no

 

Service og rør

Motron
Siv.ing. B Kvanlid
Fabrikkgata 39
Postboks 122
3321 Vestfossen

Tlf: 32 75 21 50
Mob: 90 65 18 80

bryn@motron.no